Wordt 'Eternals' de tweede Marvelfilm sinds jaren die géén sequel krijgt?

Wordt 'Eternals' de tweede Marvelfilm sinds jaren die géén sequel krijgt?

Niet per sé nodig volgens de producent...

De nieuwste toevoeging aan het Marvel Cinematic Universe, Eternals, is bijna te zien en bereidt zich voor op diens debuut aanstaande donderdag. De critici zijn voorlopig niet heel positief, dus alle hoop is op het publiek gevestigd.

De film zal een tiental personages introduceren in de steeds groter wordende franchise, en waarschijnlijk zullen sommigen van hen een lang leven op het scherm krijgen, maar dat betekent niet automatisch meer Eternals-films in de toekomst.

Producent Nate Moore sprak onlangs met THE TORONTO SUN en legde uit, hoewel er natuurlijk potentiële ideeën zijn voor een tweede en derde deel (volgens de trilogiestructuur van veel andere personages), ze niet per sé nodig zijn:

"Het is niet iets dat je moet hebben. Er zijn ideeën over waar we heen kunnen gaan, maar er is geen vaste regel dat we er drie moeten maken".

Enkel 'The Incredible Hulk' overkwam dit eerder
Niets in het MCU valt echt in de categorie "op zichzelf staand", gezien het onderling verbonden karakter van de hele franchise, maar Eternals lijkt dus één van die titels te worden die niet al te sterk afhankelijk is van wat eerdere inzendingen hebben gedaan. Je kan deze volgens Moore bekijken zonder al te diep in de rest van de serie te duiken.

NieuwsFilm

meest populair