Intrigerende 'Black Panther: Wakanda Forever'-geruchten over Namor en Okoye

Intrigerende 'Black Panther: Wakanda Forever'-geruchten over Namor en Okoye

Black Panther neemt een interessante nieuwe wending.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Er gaan nieuwe geruchten rond over de aankomende Marvel-film Black Panther: Wakanda Forever. Die hinten vooral op mogelijke plannen van de filmstudio met het personage Okoye van actrice Danai Gurira en om welke reden de schurk namor the Submariner ineens opduikt.

Recent werd de release van Black Panther: Wakanda Forever uitgesteld naar november 2022. We horen heel wat intrigerende details over de vervolgfilm van Ryan Coogler, die uitgesteld werd na de tragische dood van Chadwick Boseman.

Black Panther: Wakanda Forever-geruchten
Op Reddit deelden moderatoren wat informatie die volgens hen bevestigd is over de Black Panther-film. Geverifieerde verhalen op Reddit betekenen vaak ook echt dat ze kloppen, dus zijn ze interessant om over te schrijven.

Het verhaal gaat dat Danai Gurira's Okoye op een zeker moment het Black Panther-kostuum draagt, maar niet de vaste opvolger wordt. Shuri zou de topfavoriet zijn geweest, maar na controversiële opmerkingen van actrice Letitia Wright over coronavaccins, zou zij niet meer in de rol komen.

Verder horen we dat het einde van de film Eternals (wat iets met de oceaan te maken heeft) ertoe leidt dat Namor naar het aardoppervlak komt.

NieuwsFilm

meest populair