Jim Carrey als bizarre nieuwe Marvel Studios-slechterik?

Jim Carrey als bizarre nieuwe Marvel Studios-slechterik?

Dat zou pas een interessante keuze kunnen zijn.

Een nieuw Marvel Cinematic Universe-gerucht wijst erop dat acteur Jim Carrey een grote Marvel-schurk zal spelen in de toekomst van de franchise.

Carrey is geen nieuwkomer voor de comic-wereld, want eerder speelde hij onder meer in Batman Forever, The Mask en later Kick-Ass 2. Op Reddit zagen we een rits geruchten rond het MCU verschijnen. Het gaat niet om willekeurige verhalen die door iedereen bedacht kunnen worden, maar om volgens moderatoren bevestigde verhalen.

Jim Carrey
Het gerucht gaat volgens de Reddit-moderatoren dat Jim Carrey gecast is om MODOK te spelen in een reeks Disney+-series. De eerste waarin hij in die rol te zien zou zijn, is volgens hen She-Hulk, dat in 2022 te zien is op de streamingdienst.

Bovendien meldt een andere, maar ongeverifieerde bron volgens de Reddit-moderatoren dat Carrey de rol van MODOK ook speelt in de film Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Marvel-fans hopen natuurlijk al langer dat MODOK in het Marvel Cinematic Universe te zien is. Hij is een van de meest prominente slechteriken van de comics en moet uiteindelijk wel zijn opwachting maken in de live-action franchise.

MODOK staat voor 'Mechanized Organism Designed Only for Killing'.

NieuwsFilm

meest populair