Check hier de nieuwe trailer voor 'Morbius' met Jared Leto

Check hier de nieuwe trailer voor 'Morbius' met Jared Leto

Spider-Man krijgt er mogelijk een geduchte tegenstander bij.

Gisteren kregen we al de eerste teaser en vandaag is er de nieuwe trailer voor Sony-film Morbius. In de film speelt acteur Jared Leto de hoofd- en titelrol van Dr. Michael Morbius.

Hij is een actieheld die ergens middenin het spectrum tussen schurk en goeierik zal opereren. Morbius is namelijk een wetenschapper die zocht naar een geneesmiddel voor zijn eigen zeldzame bloedziekte. Hoewel hij dat geneesmiddel wel vond, had het een opvallende bijwerking. De consequenties daarvan zien we in de film.

Morbius-trailer
Als gevolg van het geneesmiddel, krijgt Morbius bovenmenselijke krachten. Maar hij lijkt daardoor ook meteen op een vampier. Hoewel hij dan wel weer tegen het licht kan en tegen knoflook. Maar hij heeft wel een ondraaglijke bloeddorst. Hoe ga je daarmee om? Nou, dat gaan we leren in de film.



De film Morbius is het derde deel in de franchise van Sony Pictures, die de studio rond Spider-Man personages bouwt. De eerste film was natuurlijk Venom en de tweede is Venom: Let There Be Carnage.

Intrigerend is vooral de aanwezigheid van Michael Keaton in deze film als Adrian Toomes, a.k.a. Vulture. Die rol speelde hij eerder in Marvel Cinematic Universe-film Spider-Man: Homecoming.

Morbius draait in januari in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair