'Thor: Ragnarok'-regisseur tekent voor 'Tower of Terror' met Scarlett Johansson

'Thor: Ragnarok'-regisseur tekent voor 'Tower of Terror' met Scarlett Johansson

Taika Waititi blijft na Thor: Love and Thunder nog even rondhangen bij Disney.

Niemand minder dan Taika Waititi (Thor: Ragnarok) heeft getekend voor de regie voor Disney-film Tower of Terror. Scarlett Johansson zal de film produceren en waarschijnlijk ook een van de hoofdrollen spelen.

Waititi zou blijkbaar al eerder dit jaar zijn ingehuurd als regisseur van de film, maar door al het gedoe tussen Johansson en Disney werd dit nog even uit de pers gehouden. Nu Disney en Johansson weer op een lijn zitten, zit het project weer op het juiste pad.

Een attractie komt tot leven
Het script van Tower of Terror werd geschreven door Oscarwinnaar Josh Cooley (Inside Out). En hoewel er nog weinig bekend is over het verhaal, weten we natuurlijk wel dat de film is gebaseerd op de gelijknamige Disney World-attractie.

Disney heeft in 1997 al eens een tv-film gemaakt over de Tower of Terror. Toen speelden Steve Guttenberg en Kirsten Dunst de hoofdrollen. Vervolgens probeerde Disney in 2015 opnieuw een filmversie van de grond te krijgen met John August als scenarist, maar die poging bleef ook slechts bij een poging.

Het is nog onduidelijk wanneer Tower of Terror de bioscopen en/of Disney+ moet bereiken.

NieuwsFilm

meest populair