Trailer 'Morbius' bevat hints naar Spider-Man en andere schurk

Trailer 'Morbius' bevat hints naar Spider-Man en andere schurk

Later vandaag verschijnen de nieuwe beelden.

Een paar weken geleden ging Venom: Let There Be Carnage in première, de tweede film in Sony's Spider-Man Universe. Begin volgend jaar staat de derde film gepland en dat is Morbius met Jared Leto.

Leto speelt Michael Morbius a.k.a. Morbius the Living Vampire en zoals de trailer uit januari 2020 (ja, bijna twee jaar geleden) al liet zien zijn er verwijzingen naar Spider-Man films. Ook in de nieuwe trailer, die later vandaag verschijnt, krijgen we weer hints te zien.

Hints naar Spider-Man en Venom
In de video Vignette - Who Is Morbius? die gisteren al verscheen zagen we nieuwe beelden en een hint naar de Daily Bugle uit het Spider-Man universum. En de krant laat niet alleen een artikel zien over Morbius, maar er wordt ook verwezen naar Rhino en Black Cat.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Ook is er een korte clip uit de aanstaande trailer onthuld en daarin verwijst Morbius naar Venom, met de tekst "I am.. Venom..... I'm just kidding. It's Doctor Morbius at your service." Klaarblijkelijk bestaat Venom ook in Morbius' wereld, maar of dat in hetzelfde universum is als de recente Venom en Spider-Man die wij kennen, wordt niet duidelijk.

De Marvel-film van Safe House en Life-regisseur Daniel Espinosa staat gepland voor 27 januari 2022.



NieuwsFilm

meest populair