Wéér problemen voor de opnames van 'Indiana Jones 5'

Wéér problemen voor de opnames van 'Indiana Jones 5'

De crew zit vast in Marokko door een vliegverbod, zucht...

Je zou je toch bijna gaan afvragen of Indiana Jones 5 zo'n film is die er gewoon niet mag komen, want de ene na de andere tegenslag blijft de productie plagen alsof het allemaal signalen zijn.

Momenteel zitten ruim 100 cast- en crewleden, waaronder hoofdrolspelers Harrison Ford en Phoebe Waller-Bridge, in Marokko voor opnames. En het lijkt erop dat ze daar nog wel een tijdje zullen blijven.

De Marokkaanse overheid heeft namelijk besloten om vluchten van en naar het Verenigd Koninkrijk tijdelijk op te schorten wegens de nieuwe uitbraak aldaar van coronabesmettingen.

Een ingewijde bron meldt aan THE SUN dat er nu hard gewerkt wordt om het team terug naar huis te krijgen. Maar ze zijn natuurlijk niet de enige die weg willen: "Dit vliegverbod heeft alles verpest", melden Britse media.

Nog langer wachten
Het vijfde (en laatste) deel van schrijver/regisseur James Mangold rondom de beroemde avonturier moest oorspronkelijk volgend jaar juli uitkomen, maar werd vorige maand wéér uitgesteld naar juni 2023.

Andere belangrijke rollen zijn voor Mads Mikkelsen (als de belangrijkste hoofdschurk), Toby Jones, Thomas Kretschmann en Boyd Holbrook.

NieuwsFilm

meest populair