Chris Hemsworth (Thor) heeft nu nóg grotere en gespierdere armen

Chris Hemsworth (Thor) heeft nu nóg grotere en gespierdere armen

De acteur is duidelijk klaar voor zijn nieuwe projecten!

Chris Hemsworth is zonder twijfel een van de gespierdste acteurs vandaag de dag. Toch lijkt het erop dat hij nu nog steviger is dan hij ooit was!

De geliefde Marvel acteur deelt graag kiekjes op zijn Instagram-pagina, waarin hij vaak bezig is met gewichtheffen of aan het boksen is. Gisteren postte hij de onderstaande foto, die binnen enkele uren al meer dan 2 miljoen keer werd 'geliket'.



Rollen
Heel erg gek is het echter niet dat de acteur zo'n armen heeft. Hij zal namelijk op nieuw te zien zijn als Thor in Thor: Love and Thunder. Ondanks het feit dat hij in zijn laatste optreden als de bekende superheld, in Avengers: Endgame, erg dik was, keert hij nu weer terug naar zijn goddelijke lichaam.

Hemsworth zal echter ook te zien zijn als Hulk Hogan, in een biopic over de bekende worstelaar. Voor beide rollen heeft hij dus nog harder dan ooit tevoren moeten trainen, maar het is wel duidelijk dat hij er klaar voor is.

Sportbedrijf
Natuurlijk zijn miljoenen fans onder de indruk van zijn lichaam, waardoor de acteur besloot zijn eigen fitness-app te creëren, genaamd Centr. Hiervoor werkt Hemsworth samen met heel wat experts op het vlak van o.a. krachttraining en voeding. Natuurlijk moet hij hier, als gezicht van het merk, eveneens goed voor uitzien.

NieuwsFilm

meest populair