'Eternals'-regisseur moest twee van de helden schrappen uit de film

'Eternals'-regisseur moest twee van de helden schrappen uit de film

Het werd anders echt te druk.

Eternals van Marvel Studios draait dan eindelijk in de bioscoop. Het is nu de hoop natuurlijk bij Marvel Studios dat 't een groot succes zal blijken te zijn.

De Marvel-film draait om een heel nieuwe groep superhelden: de Eternals, die al duizenden jaren op Aarde blijken te verblijven. Zij beschermen de mensheid al die tijd tegen hun genetische tegenhangers, de Deviants. Allemaal zijn ze gemaakt door de Celestials, mysterieuze en grootse wezens die superkrachtig zijn.

Eternals-teamleden
Regisseur Chloe Zhao vertelde tijdens een interview dat de tien superhelden die het Eternals-team vormen op dit moment, in eerste instantie meer collega's hadden.

"Toen ik het voor het eerst las, waren er twaalf personages: 12 Eternals," begon Zhao het interview met de site ComicBook.

"We moesten er twee laten gaan naarmate we verder vorderden. Sommige personages hebben niet de meeste schermtijd nodig. Het gaat erom wat ze met die tijd doen. Ze moeten memorabel zijn. En toen we naar die 10 unieke individuen keken, bedachten we ons hoe zij 10 aspecten van de menselijke aard vertegenwoordigen. Ze zijn er al zo lang geweest, dat ze een belangrijk deel zijn van wie wij tegenwoordig zijn. En dus voelde het heel belangrijk dat ze memorabel blijven. Alle tien hebben ze hetzelfde gewicht, misschien niet de schermtijd, maar wel het gewicht."

NieuwsFilm

meest populair