3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Those Who Wish Me Dead (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Taylor Sheridan | Cast: Angelina Jolie, Nicholas Hoult, Jon Bernthal, e.a.
Hannah werkt bij de speciale eenheid van de brandweer en kan het haarzelf niet vergeven dat zij drie mannen niet heeft kunnen redden bij een brand. Dan loopt ze een twaalfjarige jongen tegen het lijf in het bos. Hij blijkt op de vlucht voor twee huurmoordenaars. Hannah besluit hem te helpen, maar dan steken de moordenaars het bos in brand.

The Little Things (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Lee Hancock | Cast: Denzel Washington, Rami Malek, Jared Leto, e.a.
De uitgebluste hulpsheriff Joe 'Deke' Deacon draagt een geheim met zich mee. Hij wordt naar Los Angeles gestuurd om bewijsmateriaal te verzamelen. Daar raakt hij echter betrokken bij de zoektocht naar een seriemoordenaar die de stad onveilig maakt. Samen met sergeant Jim Baxter opent hij de jacht. Hierdoor komt echter zijn verleden weer boven.

The Favourite (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Yorgos Lanthimos | Cast: Olivia Colman, Emma Stone, Rachel Weisz, e.a.
In het vroege achttiende-eeuwse Engeland wordt de relatie tussen de wispelturige koningin Anne en haar vertrouwelinge Lady Sarah bedreigd door de komst van het nieuwe dienstmeisje Abigail, die zich al snel op weet te werken binnen het koningshuis. Al snel strijden de twee hofdames met alle mogelijke middelen om de gunsten van de koningin.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair