Black Adam strijdt straks tegen Wonder Woman in het DCEU

Black Adam strijdt straks tegen Wonder Woman in het DCEU

Dat belooft pas wat gaafs.

De machtsbalans van het DC Universe staat op het punt om compleet te veranderen. Mits producent Hiram Garcia zijn zin krijgt. Garcia is zakenpartner van Dwayne Johnson, die de hoofdrol speelt in Black Adam, en betrokken bij dat project als producent.

Tijdens de galapremière van Johnson-vehikel Red Notice hintte Garcia op toekomstplannen met Johnsons Black Adam en de personages die in de film (binnen de Justice Society of America) geïntroduceerd worden. Volgens hem staat hen een grote toekomst te wachten.

Black Adam versus Wonder Woman
Tegenover Variety vertelde Garcia dat het erop lijkt dat Wonder Woman zomaar eens zou kunnen strijden met Black Adam, als het allemaal gaat zoals men hoopt.

"Als we iets als dit maken, kijken we naar het hele DC Universe. Want met onze film introduceren we niet alleen Black Adam, maar ook een boel andere personages," begon Garcia het interview.

"We hebben grote ambities en plannen voor het DC Universe, en we beginnen daar nu aan te werken en dat plan uit te rollen."

Wat Garcia betreft "lijkt het heel tof om Wonder Woman en Black Adam samen te zien. Voor mijn gevoel is Wonder Woman een van de weinige helden die Black Adam aan kan."

NieuwsFilm

meest populair