'Tom Holland is een varken'

'Tom Holland is een varken'

In een reclamespotje...

Acteur Tom Holland (25) is tegenwoordig een drukbezette man. Hij speelt niet alleen de rol van de populaire webslingeraar Spider-Man in het MCU, hij verschijnt tevens volgend jaar als Nathan Drake in de live-action-bewerking van de populaire videogame Uncharted.

De volgende toevoeging aan zijn indrukwekkende CV wordt de stem van het Britse personage Percy Pig voor een kerstcommercial van Marks & Spencer. In de spot brengt een kerstfee de big tot leven.

Holland: "Ik hou al van Percy Pig zolang ik me kan herinneren. Het was een uitdaging om het goed te laten klinken, maar ik hoop dat ik het heb gerockt en dat jullie het leuk vinden om te horen. Ik heb nog overwogen om een ​​levenslange voorraad als beloning te vragen, maar ik besefte dat ik ook nog ruimte moest sparen voor al dat geweldige M&S-kerstvoedsel".

Ochtenduitzending
De advertentie werd uitgebracht 3 november en verscheen 4 november op televisie in de editie van Good Morning Britain, een ontbijtshow van omroep ITV. Bekijk de hartverwarmende video hieronder en als je wat anders had verwacht, excuus:



NieuwsFilm

meest populair