Paul Rudd op de vlucht voor [...] in 'Ghostbusters: Afterlife'-clip

Paul Rudd op de vlucht voor [...] in 'Ghostbusters: Afterlife'-clip

Over twee weken is het zover...

Waarschuwing: Dikke vette SPOILERS in aantocht!

Er is een nieuwe clip online vrijgegeven voor het aanstaande Ghostbusters: Afterlife waarin Paul Rudd de hoofdrol speelt.

De film is officieel het derde deel in iconische franchise over de spokenjagers en negeert de geflopte vrouwelijke reboot uit 2016.

In de clip zien we hoe het personage van Rudd in een winkelcentrum op de vlucht slaat voor een Gozer-hond met de gloeiende rode ogen.


Bevestiging van fantheorie
De aanwezigheid van de monsterlijke hond lijkt een bevestiging van een eerdere fantheorie naar aanleiding van de trailers. De synopsis luidde dat oud-Ghostbuster Egon Sengler (wijlen Harold Ramis) onderzoek deed naar een nabijgelegen mijn die eigendom was van ene Ivo Shandor.

Hij was de architect achter het gebouw in de eerste film en tevens leider van de 'Cult Of Gozer The Gozerian'. De derde film zou dan op deze manier rechtstreeks aansluiten bij de Manhattan Crossrip van 1984.

Wellicht dat Rudd en mogelijk Carrie Coon dit keer bezeten raken tot onderdanen, net zoals Sigourney Weaver en Rick Moranis toentertijd.

NieuwsFilm

meest populair