Opnames voor 'Black Panther: Wakanda Forever' stilgelegd

Opnames voor 'Black Panther: Wakanda Forever' stilgelegd

De tweede Black Panther-film loopt geen vertraging op.

Marvel Studios werkt hard aan nog veel meer films in het Marvel Cinematic Universe. Een van de grootste successen in de reeks is Black Panther uit 2018 en nu draaien de camera's voor het vervolg Black Panther: Wakanda Forever.

Of althans, dat zou zo moeten zijn. Via The Hollywood Reporter wordt duidelijk dat de opnames voorlopig stil zijn komen te vallen. De reden is dat actrice Letitia Wright een blessure heeft. In de franchise speelt Wright de rol van Shuri, mogelijk de nieuwe Black Panther.

Blessure voor Letitia Wright
De blessure heeft de actrice al laat in augustus opgelopen, maar de opnames voor de film gingen gewoon door. Nu moeten de opnames met de actrice vervolgd worden, maar dat lukt nog niet. De opnames liggen tot begin 2022 stil.

Black Panther: Wakanda Forever had de tweede solofilm met Chadwick Bosemans T'Challa a.k.a. Black Panther moeten worden. De acteur kwam echter in 2020 te overlijden aan de gevolgen van darmkanker.

De uitstel zou geen gevolgen hebben voor de verschijningsdatum. Black Panther: Wakanda Forever van Ryan Coogler stond lange tijd gepland voor 8 juli 2022, maar werd recent verplaatst naar 11 november 2022.

NieuwsFilm

meest populair