De 3 films die dit weekend mega populair op Netflix waren

De 3 films die dit weekend mega populair op Netflix waren

Naar welke film(s) heb jij dit weekend gekeken?

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

The Harder They Fall (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeymes Samuel | Cast: Jonathan Majors, Idris Elba, Regina King, e.a.
De ouders van outlaw Nat Love werden jaren geleden vermoord door de beruchte Rufus Buck, een meedogenloze misdaadbaas. Nu Love erachter komt dat Buck pas is bevrijd uit de gevangenis, besluit hij zich samen met zijn oude bende in het zadel te slingeren om wraak te nemen.

Love Hard (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Hernán Jiménez | Cast: Nina Dobrev, Jimmy O. Yang, Darren Barnet, e.a.
Natalie is niet bepaald succesvol met daten en deelt haar verhalen daarover online. Maar dan ontmoet ze ene Tag. Ze besluit 5.000 kilometer te verhuizen om hem te verrassen met Kerst. Daar komt ze er echter achter dat ze genept is. Toch blijkt een date met Tag niet helemaal uitgesloten, maar daarvoor moet ze wel wat doen.

Army of Thieves (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthias Schweighöfer | Cast: Matthias Schweighöfer, Nathalie Emmanuel, Ruby O. Fee, e.a.
Zes jaar voor de gebeurtenissen in gokstad Las Vegas, wordt de wereld langzaam overvallen door de net uitgebroken zombieplaag. De Duitse kluiskraker Ludwig Dieter wordt door de mysterieuze Gwendoline gevraagd om samen met haar dieventeam drie van de sterkst beveiligde kluizen in Europa te kraken. Daardoor wordt Dieter al snel een van de meest gezochte criminelen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair