3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Star Trek (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: J.J. Abrams | Cast: Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, e.a.
De nogal arrogante James T. Kirk, die zijn vader bijna twintig jaar geleden verloor tijdens een gewapend conflict, en de rationele Vulcan Spock zijn op hun eerste reis met de U.S.S. Enterprise. De twee zijn elkaars absolute tegenpolen, maar moeten gedwongen samenwerken om een wraakzuchtige Romulaanse commandant te kunnen verslaan.

Man of Steel (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Henry Cavill, Michael Shannon, Amy Adams, e.a.
De rondzwervende alienheld Kal-El, die als baby richting aarde werd gestuurd, moet zijn krachten verborgen houden voor de mensenwereld. Maar als Zod, een slechte generaal van zijn thuisplaneet Krypton, de aarde wil vernietigen, kan de man van staal niets anders dan in actie komen. Zo maakt de wereld kennis met Superman.

Richard Jewell (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Clint Eastwood | Cast: Paul Walter Hauser, Sam Rockwell, Olivia Wilde, e.a.
Richard Jewell werkt als beveiliger bij de Olympische Spelen. Tijdens zijn dienst ontdekt hij een bom in een rugzak. Hij weet tijdig de veiligheidsdiensten te waarschuwen, waardoor er slechts één dode valt. Drie dagen lang is hij een held. Maar dan begint een kritische journalist vragen te stellen en wordt Jewell zelf als potentiële dader gezien.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair