De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De collectie van deze populair streamingdienst is weer uitgebreid met een aantal interessante titels.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

The Departed (2006)
Bekijk de afbeelding Cast: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, e.a.
De jonge agent Billy Costigan gaat undercover bij de beruchte maffiabaas Costello. Ondertussen werkt crimineel Colin Sullivan zich als rat binnen bij de politie. Beiden raken steeds meer verstikt in hun dubbelleven. Wanneer beide partijen ontdekken dat er een mol in hun midden is, moeten Costigan en Sullivan elkaars identiteit zo snel mogelijk zien te achterhalen om hun eigen leven te beschermen.

Inception (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, e.a.
Meesterdief Dom Cobb heeft een apparaat waarmee hij andermans dromen binnen kan stappen. Hij wordt daarom veel gevraagd als bedrijfsspion. Cobb kan droom en werkelijkheid echter steeds moeilijker onderscheiden. Zijn laatste klus, in opdracht van een Japanse zakentycoon, is direct een van de moeilijkste ooit: hij moet niet een idee stelen van een concurrent, maar een idee in zien te planten.

We're the Millers (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rawson Marshall Thurber | Cast: Jennifer Aniston, Emma Roberts, Will Poulter, e.a.
Wanneer de volledige voorraad van drugsdealer David gestolen wordt, krijgt hij van zijn leverancier de opdracht om een paar honderd kilo marihuana vanuit Mexico het land in smokkelen. Dat doet hij op een slimme manier: hij gaat met een camper en vraagt zijn strippende buurvrouw en twee tieners om zijn gezinsleden te spelen. De reis verloopt echter allesbehalve vlekkeloos.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair