'Dallas'-actrice echt voor het eerst in letterlijk jaren weer op straat gespot

'Dallas'-actrice echt voor het eerst in letterlijk jaren weer op straat gespot

Televisie-icoon Linda Gray (81) straalt als vanouds.

Linda Gray, die je vooral kent als Sue Ellen Ewing uit de populaire televisieserie Dallas, is voor het eerst in letterlijk jaren weer op straat gespot. De actrice was lekker aan het winkelen.

Er zijn nieuwe foto's verschenen van de inmiddels 81-jarige Linda Gray, die naast haar werk als actrice, ook veel succes heeft gehad als model en regisseuse. En die beelden kunnen echt als enigszins 'zeldzaam' worden gezien.

De actrice leidt een teruggetrokken bestaan op haar boerderij in Valencia, Californië en laat zich eigenlijk zelden buiten haar erf zien. De laatste keer dat Gray door de paparazzi werd gefotografeerd is alweer drie jaar geleden.

Natuurlijk zal het Dallas-icoon de afgelopen twee jaar, mede gezien haar leeftijd, ook erg voorzichtig hebben gedaan vanwege de coronapandemie.

En waarvoor kwam Gray dan nu de deur uit? Om te winkelen bij de Costco, een grote winkelketen met van alles en nog wat. Gray kocht daar onder meer een hoop fruit en een dekentje.

De actrice had haar outfit lekker simpel en makkelijk gehouden. Ze droeg een zwarte joggingbroek en een beige vest. Ook had ze comfortabele sneakers aan en haar haar opgestoken.

Benieuwd naar de foto's? Je kunt deze eventueel hier bekijken!

NieuwsFilm

meest populair