Meer drama 'Rust'-film: Crewlid raakt mogelijk arm kwijt

Meer drama 'Rust'-film: Crewlid raakt mogelijk arm kwijt

Een spinnenbeet... maar hij leeft tenminste nog wel.

Man man man, alsof de tragische dood van cameravrouw Halyna Hutchins nog niet erg genoeg was, heeft zich een paar weken later een nieuw drama voltrokken op de set van de western Rust.

Volgens een rapport van SCREENRANT kan een crewlid mogelijk zijn arm verliezen nadat hij gebeten werd door een spin die zeer giftig is.

Producent en hoofdrolspeler Alec Baldwin gaf eerder al aan zijn twijfels te hebben of de productie ooit hervat ging worden en bovenstaand incident lijkt dat vermoeden alleen maar meer te bevestigen.

Nog meer tegenslag
Lampoperator en rigger Jason Miller sloot de set in New Mexico af toen hij werd gebeten door een bruine kluizenaarspin. Een enkele beet zorgt ervoor dat levend weefsel rondom de wond langzaam afsterft.

Naar verluid heeft Miller necrose en sepsis in zijn arm. Momenteel ligt hij in het ziekenhuis en hebben er al meerdere operaties plaatsgevonden om de infectie te bestrijden. Maar als artsen het niet onder controle krijgen, moet waarschijnlijk de arm in zijn geheel geamputeerd worden.

NieuwsFilm

meest populair