3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien wil hebben

3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien wil hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Eternals (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chloé Zhao | Cast: Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, e.a. | Nu in de bioscoop
De door de Celestials gecreëerde Eternals worden naar de aarde gestuurd om de planeet te beschermen tegen de Deviants, monsters die een bedreiging vormen voor de ontwikkeling van het leven. Duizenden jaren nadat de Eternals dachten deze wezens verslagen te hebben, keren ze op mysterieuze wijze terug. De helden moeten zich dan ook opnieuw verzamelen om de mensheid te redden.

The Invisible Man (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Leigh Whannell | Cast: Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Aldis Hodge, e.a. | Te zien op: Prime Video
Enkele weken nadat Cecilia is gevlucht uit de villa van haar gewelddadige, manipulatieve vriend Adrian, ontvangt ze het bericht dat hij zelfmoord heeft gepleegd en haar een groot geldbedrag achter heeft gelaten. Cecilia krijgt echter al snel het vermoeden dat Adrian zijn dood in scène heeft gezet en na een reeks bizarre gebeurtenissen weet ze het zeker dat ze wordt gestalkt door haar onzichtbare partner. Maar iedereen verklaart haar voor gek.

Star Wars: The Force Awakens (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: J.J. Abrams | Cast: Daisy Ridley, John Boyega, Harrison Ford, e.a. | Te zien op: Disney Plus
Poe Dameron, een rebellenpiloot, heeft een kaart in handen gekregen met daarop de geheime locatie van Luke Skywalker. Samen met de nieuwe helden Rey en Finn reist hij door het heelal om hem te vinden. Ze worden alleen wel achternagezeten door de First Order, die tegenwoordig onder leiding staat van de mysterieuze Kylo Ren.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair