Hilary Duff opnieuw onder vuur na zetten 'piercings' 7-maanden oude dochtertje

Hilary Duff opnieuw onder vuur na zetten 'piercings' 7-maanden oude dochtertje

Maar de actrice bijt al van zich af vóórdat ze al die kritiek krijgt.

Hilary Duff is onder vuur komen te liggen. De actrice liet haar dochtertje, Mae, namelijk oorbellen zetten, maar het gaat hier om een zeven maanden oud baby'tje. Sommige mensen laten weten dat dit onnodig is, maar Duff beet al van zich af vóór de kritiek.

In 2019 kreeg de actrice al eerder kritiek te verduren, nadat ze haar 3-jarige dochtertje, Banks, oorbelletjes liet zetten. Op sociale media kreeg Duff toen nog flink voor haar kiezen, aangezien het meisje te jong was, maar nu gaat ze dus nog een stapje verder.

Reactie
Zo postte Duff een foto van Mae met pareltjes in. Hierbij schreef ze: "Ja, ik heb mijn dochtertje vandaag oorbelletjes laten zetten. Ik kan niet wachten tot internet me weer een kindermisbruiker noemt... Let's go"

De actrice liet al eerder weten dat ze zo gewend is geraakt aan de kritiek dat het haar niet veel meer doet: "Ik ben zo gewend aan alle opmerkingen. Je krijgt daar een harde huid van. Toch begrijp ik het niet. Ik reageer niet vervelend op de berichten van andere mensen, maar misschien zijn de mensen die dat doen ook gewoon op zoek naar aandacht ofzo."

"Het is wel moeilijk om het niet persoonlijk op te vatten. Soms wil ik van me af bijten, maar dan denk ik: 'Het gaat hier om één persoon. Zo voelt niet iedereen zich. Het maakt niet uit. Deze persoon is een soort van 'keyboard-gangster' die gewoon gehoord of gezien wil worden'. Dan gaat het weer beter."

NieuwsFilm

meest populair