'John Wick: Chapter 4' krijgt een gave titel

'John Wick: Chapter 4' krijgt een gave titel

Die lijkt gelekt te zijn.

Het lijkt erop dat de officiële titel voor John Wick 4 onthuld is via een reeks foto's van een wrap gift dat crewleden van de nieuwe film met Keanu Reeves kregen.

De opnames van John Wick 4 werden enige weken geleden afgerond. Waarna Reeves voor de stuntmensen een persoonlijk cadeau kocht, namelijk een gegraveerde Rolex Submariner, een horloge met een waarde van 50.000 dollar. Maar een wat algemener cadeau lijkt te laten zien wat de titel van de nieuwe film wordt.

John Wick 4-titel
Een van de stuntmannen, Tsvetolyub Iliev deelde op Instagram een reeks foto's. Die onthullen de titel van de film: John Wick 4: Hagakure.

Die subtitel komt uit een oeroude Japanse tekst met dezelfde naam van de samoerai Yamamoto Tsunetomo. Daarin schreef hij over de manier van leven van samoerai.

Hagakure zou je kunnen vertalen als In de schaduw van bladeren of verborgen bladeren. Overigens staat het sinds de jaren 1930 gelijk met Bushido, de morele code waar samoerai zich aan conformeerden wat levensstijl, gedrag en instelling betreft.

Hieronder de foto's:



NieuwsFilm

meest populair