Gerucht: Na Sylvester Stallone ook Arnold Schwarzenegger naar het MCU

Gerucht: Na Sylvester Stallone ook Arnold Schwarzenegger naar het MCU

He's back...

In de categorie "nemen met een korreltje zout" is er weer een leuk nieuwtje opgedoken. Niemand minder dan Arnold Schwarzenegger is naar verluid met Kevin Feige in gesprek geweest om toe te treden door het Marvel Cinematic Universe.

De laatste jaren haalde hij vooral de krantenkoppen als politicus, maar sinds 2013 probeert de Oostenrijkse eik zijn Hollywoodcarrière weer wat nieuw leven in te blazen, met wisselend succes.

Zo keerde hij onder andere terug in zijn meest iconische rol als de Terminator in de zwakke sequels Genisys (2015) en Dark Fate (2019).

Momenteel is niet bekend voor welke rol men Arnie in gedachten heeft. Wat wel zeker is, is dat hij een grote aantrekkingskracht heeft op een ouder 50+ publiek. Concullega (een eufemisme voor een concurrent die tegelijk ook een goede collega is) Sylvester Stallone zagen we in 2017 al opduiken in Guardians Of The Galaxy: Volume 2.

Uniek voorkomen
Schwarzenegger zijn houterige manier van acteren en de manier waarop hij cheesy teksten bloedserieus uitspreekt, maken dat fans graag naar hem kijken op het witte doek, dus mocht bovenstaande waar zijn, kan dit nog wel eens heel leuk uitpakken, ongeacht welk personage het wordt.

NieuwsFilm

meest populair