Spectaculaire protonpack schiet nostalgie in 'Ghostbusters: Afterlife'-clip

Spectaculaire protonpack schiet nostalgie in 'Ghostbusters: Afterlife'-clip

De nucleaire stralen doen het nog net zo goed als vroeger...

De revival van de Ghostbusters-reboot uit 2016 omvatte een aantal elementen uit de originele films, hoewel ze opnieuw werden gemengd en ontworpen om in de hedendaagse tijdlijn te passen.

Maar met Ghostbusters: Afterlife ontvouwen de avonturen zich als een directe voortzetting van de originele twee delen, waarin een nieuwe generatie helden de iconische technologie weer tot leven brengen.

En aangezien de technologie al tientallen jaren stof lijkt te vergaren, weten onze helden niet eens of de apparatuur nog wel werkt.

Echter in Ghostbusters II zegt Egon Spengler (Harold Ramis) dat de batterij 5000 jaar meegaat en in een clip van IGN zien we zijn kleindochter Phoebe (McKenna Grace) een originele protonpack uitproberen:


Nostalgie in 3, 2, 1!
De sequel van regisseur Jason Reitman, zoon van bedenker Ivan Reitman, verschijnt volgende week eindelijk wereldwijd in de bioscopen.

Wanneer een alleenstaande moeder in een klein stadje aankomt, ontdekken haar twee kinderen hun connectie met de oude spokenjagers en de erfenis die hun grootvader heeft achtergelaten. In de recente laatste trailer kregen we al een glimp van de oude garde.

NieuwsFilm

meest populair