Henry Cavill heeft goed nieuws voor fans van zijn Superman

Henry Cavill heeft goed nieuws voor fans van zijn Superman

Het DCEU lijkt niet van hem af te zijn.

Henry Cavill beweert dat er meer verhalen verteld gaan worden rond zijn versie van Superman binnen het DC Extended Universe.

Cavill hielp met Man of Steel in 2013 het DCEU op te zetten. Zijn versie van Clark Kent was veel meer een duistere dan we gewend waren. Maar na slechts drie films kwam zijn avontuur al tot een einde.

Wel of niet terug?
De afgelopen jaren hebben we heel wat verschillende verhalen gehoord over Cavills betrokkenheid bij het DCEU. Hij zou gewoon terug keren, maar evengoed hebben we gehoord dat hij niet meer terug zou keren als Superman.

Bovendien werkt Warner Bros. aan meerdere nieuwe Superman-projecten, waaronder eentje rond een zwarte Superman. Opvallend genoeg lijkt Cavill er tijdens een nieuw interview naar te hinten dat hij nog eens terugkeert.

Tegenover The Hollywood Reporter vertelde hij: "er zijn nog altijd heel wat verhalen voor mij om te vertellen als Superman, en ik zou het houden om die kans te krijgen."

In het interview vertelde Cavill ook over het controversiële einde van Man of Steel, waarin Superman zijn vijand Zod vermoordt. Cavill: "Er ligt een kans om te groeien na dat moment, om de psyche van Superman als een diepe, ogenschijnlijk onkwetsbaar godachtig wezen te verkennen, een wezen dat tegelijk echte gevoelens heeft. Zoals ik altijd zeg: 'de cape hangt nog in de kast'."

NieuwsFilm

meest populair