Lenige Harrison Ford oefent stunt in video 'Indiana Jones 5'

Lenige Harrison Ford oefent stunt in video 'Indiana Jones 5'

Indrukwekkend voor iemand van 79...

Er is weer een setvideo opgedoken van Indiana Jones 5 met een blik op hoofdrolspeler Harrison Ford waar menig bejaarde ongetwijfeld jaloers op zal worden. Je kunt de beelden hieronder bekijken.

De 79-jarige Hollywoodveteraan neemt een stunt door met een crewlid voor wat ogenschijnlijk een auto-achtervolging moet worden en waarbij Indy nogal lenig aan boord van een karretje moet gaan springen.

En Ford laat zien nog altijd met gemak te kunnen hangen en zijn benen de lucht in te slingeren. Aan passie en toewijding dus zeker geen gebrek!

Ook wordt in de beelden bevestigd wat eerder al naar buiten kwam, de avonturier draagt zijn tasje over zijn jasje in plaats van eronder.


Nog langer wachten
Het vijfde (en laatste) deel van schrijver/regisseur James Mangold rondom de beroemde avonturier moest oorspronkelijk volgend jaar juli uitkomen, maar werd vorige maand wéér uitgesteld naar juni 2023.

Andere belangrijke rollen zijn voor Mads Mikkelsen (als de belangrijkste hoofdschurk), Toby Jones, Thomas Kretschmann en Boyd Holbrook.

NieuwsFilm

meest populair