'Eternals' krijgt waarschijnlijk geen sequel, maar dit allemaal wel

'Eternals' krijgt waarschijnlijk geen sequel, maar dit allemaal wel

Genoeg om je op te verheugen...

De nieuwste van MARVEL, Eternals, is een lange zit en bevat heel wat inhoud. Toch is dit niet genoeg voor schrijvers Ryuan en Kaz Firpo.

Zij willen de avonturen uit het verleden van de titulaire helden verkennen en wel in een serie op Disney+. Zoals bekend zijn de Eternals al duizenden jaren op aarde en is er dus nog genoeg interessant materiaal.

Tot nu toe was het idee over een prequel iets waar de gebroeders Firpo enkel grapjes over maakten, maar dankzij het succes op het kleinere scherm (WandaVision, Loki, Falcon And The Winter Soldier) is het project inmiddels een veel serieuzer vooruitzicht voor hen geworden.

Solo spin-offs
Het lijkt er steeds meer op dat Eternals een op zichzelf staande film wordt niet direct een vervolg krijgt. Wat natuurlijk wel tot de mogelijkheden behoort, zijn solo-avonturen rondom de personages. Iemand die daar echter totaal niet op zit te wachten, is hoofdrolspeelster Angelina Jolie:

"Ik vond het heerlijk om deel uit te maken van de familie, dus ik heb geen behoefte om van de familie te scheiden. Maar ik zou Thena graag opnieuw spelen en nog dieper ingaan op de worstelingen die ze heeft. Ik denk dat het leuk is om te bedenken waar ze door de jaren heen zijn geweest. We hebben materiaal voor duizenden jaren. We kunnen overal narrtoe. Ik denk dat dat leuk is en ik hou van het idee dat we ergens kunnen opduiken, misschien in andere Marvel-films, maar wel altijd samen".

NieuwsFilm

meest populair