Hoe morsdood is 'Terminator' eigenlijk al?

Hoe morsdood is 'Terminator' eigenlijk al?

Ook Terminator: Dark Fate wist in 2019 het succes niet te brengen.

Het is alweer even stil rond de Terminator-franchise. En dat komt vooral doordat Terminator: Dark Fate de reeks niet een nieuw leven in wist te blazen. Die film uit 2019 van producent én bedenker James Cameron was al de derde film die daarin faalde.

Na The Terminator uit 1984 en Terminator 2: Judgment Day uit 1991 was de rek eigenlijk al een beetje uit de reeks. Terminator 3: Rise of the Machines uit 2003, de eerste film niet geregisseerd door Cameron, bleek namelijk de plank al mis te slaan.

De eerste poging om de reeks een reboot te geven kwam in 2009 met Terminator Salvation en even later was er Terminator Genisys. Ook die films wisten niet als Dark Fate niet te overtuigen.

Is Terminator definitief dood?
Mocht er ooit nog een Terminator-film verschijnen, dan lijkt de kans klein dat Arnold Schwarzenegger zijn naam nog aan de reeks gaat verbinden. Misschien zou dit een nieuwe film alleen maar goed doen, al vinden ook veel mensen dat er geen Terminator kan bestaan zonder Arnie.

Nu de vraag: zou jij nog graag een nieuwe Terminator-film willen zien of vind jij het welletjes en moeten Hollywood de franchise voor goed met rust laten?

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair