"De nieuwe Highlander-reboot wordt een moderne tragedie"

"De nieuwe Highlander-reboot wordt een moderne tragedie"

De 'John Wick'-regisseur geeft zijn visie...

John Wick-regisseur Chad Stahelski's aanstaande reboot van Highlander, met in de hoofdrol de immer populaire Henry Cavill, zal volgens de laatste berichten in 2022 beginnen met filmen.

Stahelski zijn visie wordt omschreven als "een meer gefundeerde kijk op de realiteit" in vergelijking met de originele films van Christopher Lambert en tv-show. De film wordt meer een moderne tragedie.

Cavill mag een salarisstrookje van $5 miljoen dollar gaan bijschrijven en Stahelski onthult wat The Witcher-acteur nu zo perfect maakt voor de rol van de titulaire onsterfelijke krijger die wordt gedwongen om te strijden tegen zijn mede-onsterfelijken:

Lichaam en charisma
"Henry heeft duidelijk de spieren, maar dat betekent niet veel als je niet ook de empathie kunt dragen van een personage dat 500 jaar heeft geleefd en ik had iemand nodig die beide kon doen. De boog van het personage beslaat honderden jaren en hij wordt veel verschillende persoonlijkheden die allemaal de tijdlijn van zijn emotionele groei verlengen".

"Tijdens onze eerste ontmoeting werden mijn vermoedens al bevestigd. Henry begon meteen te rommelen met het idee van de last van onsterfelijkheid en je kon in zijn ogen zien dat hij zichzelf kon transformeren van een jonge, levendige ziel tot een oude, wijze ziel. Hij had deze combinatie waar ik door gefascineerd was. Het andere dat je kon zien was zijn echtheid. Hij houdt van wat hij denkt dat hij ermee kan doen en wanneer een acteur dat niveau van passie heeft, krijg je iets unieks en wil je met zo iemand samenwerken".

NieuwsFilm

meest populair