'Black Adam'-maker over de nieuwe superheld Hawkman

'Black Adam'-maker over de nieuwe superheld Hawkman

Hawkman komt naar het DCEU.

Black Adam-producent Hiram Garcia deelt tijdens een uitgebreid interview met de site Screen Rant wat details over een van de nieuwe personages in die film: Hawkman, gespeeld door Aldis Hodge.

De film Black Adam komt in juli 2022 uit in de bioscoop en laat zien hoe het personage uit de titel het op neemt tegen de Justice Soceity of America. Een van de oprichtende leden van die groep is in de comics Hawkman, die zijn filmdebuut maakt in Black Adam en gespeeld wordt door Hodge.

Black Adam-debuut
In de jaren 1940 leerden we Hawkman kennen in Flash Comics #1. Hij was oorspronkelijk een archeoloog genaamd Carter Hall, die ontdekte dat hij de reïncarnatie van een Egyptische prins genaamd Khufu is.

Tijdens een interview met Screen Rant vertelde Garcia over het personage. "Aldis weet Hawkman helemaal eigen te maken; een personage dat zoveel heeft meegemaakt en er al zoveel jaren is. Natuurlijk is hij gereïncarneerd. Fans kennen het tragische verleden en liefdesverhaal dat hij heeft al."

En daar maakte Aldis Hodge volgens Garcia gebruik van. "Hij wist echt elk aspect van het personage te vatten. Hij heeft zoveel tijd gestoken juist daarin, dat ik denk dat fans de energie die hij naar Hawkman weet te brengen gaan waarderen. En natuurlijk de coolheid die hij meeneemt naar dit personage, dat er altijd al is geweest."

NieuwsFilm

meest populair