'Fast & Furious'-producent over mogelijke terugkeer Dwayne Johnson: Kan het dan toch?

'Fast & Furious'-producent over mogelijke terugkeer Dwayne Johnson: Kan het dan toch?

Fast & Furious 10 zou een rol voor Johnson kunnen hebben.

Dwayne Johnson werkt al jaren samen met Hiram Garcia. Zo produceerde Garcia de film Black Adam en is hij een van de producenten van de Fast & Furious-films.

Recent pleitte acteur Vin Diesel voor een terugkeer van The Rock in de Fast & Furious-franchise. De hoofdfilms gaan richting het einde, met nog maar twee films tot het verhaal rond Dominic Toretto in z'n geheel afgerond is.

Keert Luke Hobbs terug?
Na een ruzie tussen Diesel en Johnson verdween Luke Hobbs uit de hoofdfilms (en kreeg hij een solofilm). Nu gaat Garcia tijdens een interview met de site Screen Rant in op een mogelijke terugkeer van Johnson in de films met Diesel.

"Kijk, je kan nooit voorspellen of beheersen wat er uit die wereld komt. Dus daar ben ik nu heel erg aan gewend," begon Garcia over de filmwereld in 't algemeen. "Ik denk dat we er allebei heel erg aan gewend zijn. Ik heb het er nog niet echt over kunnen hebben met DJ, omdat hij ontzettend druk is met de promotie van Red Notice. Maar ja, ik ben eraan gewend. Dat hoort bij die wereld. Er worden van die balletjes toegeworpen en die moet je gewoon vangen."

"Het is de Fast-familie. En kijk, DJ is de grootste filmster wereldwijd. Niemand voelt zich te goed om hem aan boord te proberen te krijgen. Dus ik kan het waarderen. Je moet je kans grijpen. Je weet het nooit. Ik weet zeker dat er ook wat privéberichten gestuurd zijn."

NieuwsFilm

meest populair