Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Destin Cretton | Cast: Simu Liu, Tony Leung, Awkwafina, e.a. | Te zien op: Disney Plus
Shaun ontsnapte jaren geleden aan zijn vader Wenwu, de gevreesde leider van de Ten Rings, en leeft nu een normaal leven met zijn beste vriendin Katy in San Francisco. Maar wanneer hij opnieuw geconfronteerd wordt met zijn verleden, kan hij niets anders dan terugvechten. Zo leert de wereld wie Shaun daadwerkelijk is: de krachtige superheld Shang-Chi.

Her (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Spike Jonze | Cast: Joaquin Phoenix, Scarlett Johansson, Amy Adams, e.a. | Te zien op: Prime Video
De eenzame Theodore schrijft brieven voor verliefde stelletjes, maar is zelf minder succesvol in de liefde. Op een dag ontdekt hij een hypergeavanceerd, zelflerend computersysteem. De vrouwelijke stem, die zichzelf al snel Samantha noemt, helpt hem niet alleen met zijn alledaagse bezigheden, maar begint op een gegeven moment ook met hem te flirten. Theodore wordt verliefd op haar en Samantha fantaseert op haar beurt over een leven als mens.

Bumblebee (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Travis Knight | Cast: Hailee Steinfeld, John Cena, Jorge Lendeborg Jr., e.a. | Te zien op: Spike (vanaf 20:30 uur)
Bumblebee houdt zich als gele kever schuil voor de Decepticons in een autokerkhof in een kleine Californische badplaats. De avontuurlijke tiener Charlie vindt hem daar en neemt hem mee naar huis om hem op te knappen. Hoewel Charlie in eerste instantie schrikt wanneer ze ontdekt dat de auto eigenlijk een robot is, raken de twee al snel bevriend en nemen ze het samen op tegen de vijand.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair