Henry Cavill: "Dit was mijn slechtste 'Man of Steel'-scène"

De acteur is geen fan van zijn neppe glimlach.

Het komt wel vaker voor dat acteurs spijt hebben van bepaalde films die ze hebben gemaakt. Henry Cavill is ook zelf wel erg kritisch, want hij vindt zelf een scene in Man of Steel erg slecht. Tijdens een recent interview laat hij zich uit over dit moment.

Cavill speelde voor het eerste de geliefde superheld in de solo-film Man of Steel. Daarna kroop hij nog twee keer in de huid van Superman, namelijk voor Batman v Superman: Dawn of Justice en Justice League.

Slechte scene
Ondanks het feit dat Cavill (mede) dankzij zijn rol in het DCEU wereldberoemd werd en vervolgens rollen wist te bemachtigen in o.a. Mission: Impossible - Fallout en de Netflix-serie The Witcher, had het volgens hem wel beter gekund.

Toen Cavill werd gevraagd wat hij zijn minste scene vond in Man of Steel, hoefde hij niet lang na te denken voordat hij met dit antwoord kwam: "Er is een scene aan het einde van Man of Steel, wanneer ik praat met Martha."

"Ik zou die scene graag overdoen en anders willen glimlachen. Elke keer als ik het weer zie, denk ik: 'Dat is zo'n irritante glimlach'. Ik ben geen fan van dat moment. Ik snap ook niet waarom ik zo lachte? Zo lach ik namelijk normaal gesproken nooit. Die scene had ik dus wel graag overgedaan."

Vinden jullie dit ook Cavill's slechtste scene in Man of Steel?

NieuwsFilm

meest populair