Volgens Dwayne Johnson maakt leg day van jongens pas échte mannen

Dat wordt vanavond nog naar de sportschool dus.

Sportfanaat Dwayne Johnson heeft op Instagram het belang van 'leg day' nog maar eens even extra benadrukt. Volgens The Rock is het echt ontzettend belangrijk dat mannen hun beenspieren trainen.

Dwayne Johnson is naast acteur natuurlijk ook een ontzettend gedisciplineerd sporter. Iedere week post hij meerdere filmpjes en foto's op zijn Instagram waarmee hij laat zien dat hij zichzelf weer helemaal heeft afgemat in de sportschool.

In de post van vandaag besteedt Johnson aandacht aan 'leg day'. Hij laat een oefening zien die volgens hem ontzettend productief is. "Als je traint, hoor je door een hel te gaan en zeker op leg day", moedigt hij zijn volgers aan.

De 49-jarige beroemdheid heeft ook een goede reden voor deze post. "Goede benen maken het verschil tussen een man en een jongen", geeft hij zijn fans namelijk nog even mee. Hup, naar de sportschool dus!



Johnson heeft in vele interviews al verteld dat hij al die zware trainingen ook gewoon nodig heeft om goed in de huid van zijn personage te kunnen kruipen. Voor zijn hoofdrol in de DC-film Black Adam focuste hij zich ook voornamelijk op zijn benen, zo liet hij eerder dit jaar met deze indrukwekkende Instagram-post zien.

NieuwsFilm

meest populair