'Batgirl'-film moet leiden tot solofilm voor Black Canary

'Batgirl'-film moet leiden tot solofilm voor Black Canary

Jurnee Smollett was al als Black Canary te zien in het vorig jaar verschenen Birds of Prey.

Heel wat DC-fans zijn maar wat blij dat Batgirl eindelijk haar eigen soloproject krijgt in de vorm van een HBO Max-film. Maar ze hebben nog meer reden om blij te zijn: de film moet namelijk ook leiden tot een solofilm voor een heel ander personage.

Volgens bronnen zou het personage Black Canary een belangrijke rol hebben in Batgirl en moet zij uiteindelijk een eigen film krijgen. Black Canary werd vorig jaar in Birds of Prey nog gespeeld door Jurnee Smollett, dus we gaan er voor het gemak van uit dat zij deze rol opnieuw zal spelen.

[b[Zwarte kanarie[/b]
En hoewel nog niks officieel is, lijkt het niet meer dan logisch dat Batgirl en Black Canary met elkaar in aanraking komen. In de strips van Birds of Prey was het namelijk vaker zo dat Batgirl samenwerkte met personages als Huntress en Black Canary om Gotham City te beschermen.

Er gingen al jaren geruchten dat Batgirl een eigen film zou krijgen, maar het kwam er telkens maar niet van. Ondertussen weten we dat Leslie Grace, Brendan Fraser en J.K. Simmons de hoofdrollen zullen spelen en dat Adil El Arbi en Bilall Fallah regisseren.

[b]Batgirl[/i] wordt ergens in 2022 op HBO Max verwacht.

NieuwsFilm

meest populair