Eerste recensies Disney-film 'Encanto': Skippen of toch kijken?

Eerste recensies Disney-film 'Encanto': Skippen of toch kijken?

Hoe wordt Encanto ontvangen?

Disney-film Encanto draait volgende week in de bioscoop en dus is het tijd voor de eerste recensies. Vandaag zetten we een selectie voor je op een rij, om een idee te geven voor wat je kan verwachten.

De nieuwe Disney-film draait om de buitengewone familie Madrigal, die verborgen in de bergen van Colombia leeft, in een charmant en betoverd plaatsje genaamd Encanto. Elk kind daar krijgt een unieke gave dankzij die magie, behalve Mirabel. Maar zij blijkt de laatste hoop voor de familie te zijn, als ze ontdekt dat de magie in gevaar is.

De recensies
We zetten de recensies op een rij:

The Hollywood Reporter: "Disney's Encanto is, nou ja, betoverend."

Empire Online: "Levendige visuals, een berg prachtige nummers en een verhaal met een echt hart, maken een nieuwe Disney-knaller. Met zestig films, is The Mouse House nog altijd magisch."

Deadline: "Als musical biedt Encanto net genoeg magie om te overleven tot we de 61ste animatiefilm van Disney te zien krijgen."

IGN: "Encanto weet visueel en narratief te betoveren, met levendige liedjes en prachtige animatie. Stephanie Beatriz voert een geweldige stemmencast aan, die helpt een film tot leven te brengen die een heel sterk en magisch verhaal vertelt."

IndieWire: "De Colombiaanse setting is prachtig en uitnodigend. Maar belangrijker nog: de onderscheidende personages en hun gezichtsuitdrukkingen zijn wonderbaarlijk."

NieuwsFilm

meest populair