Chris Hemsworth doet knettergekke experimenten voor nieuwe Disney+ serie

Chris Hemsworth doet knettergekke experimenten voor nieuwe Disney+ serie

Indrukwekkende stunts!

Chris Hemsworth deelt wel vaker foto's en filmpjes op zijn Instagram-pagina, maar van het laatste filmpje waren heel wat fans onder de indruk. Hierin hangt de geliefde acteur namelijk aan een soort van skilift, boven een ravijn, op zo'n 305 meter hoogte!

In het filmpje, dat hieronder is te zien, bungelt de Thor-acteur boven een afgerond waar de Eiffeltoren bijna in zou passen. Een indrukwekkende stunt, die Hemsworth uitvoert voor een nieuw project met Disney.

Serie
De acteur slaat namelijk de handen in elkaar met Disney+ en gaat voor National Geographic een serie maken. In deze documentaire doet Hemsworth de gekste dingen, in de hoop erachter te komen hoe wij een gezonder en beter leven kunnen leiden.

Zo zien we de acteur niet alleen boven een afgrond hangen, maar ook ijsbaden nemen, extreme sports uitproberen en bovenop het dak van gigantische wolkenkrabber staan. Bekijk de eerste beelden hieronder.



Reactie
Hemsworth maakt de serie met Darren Aronofsky, o.a. bekend Black Swan, en laat weten dat hij akkoord ging met het project voor de volgende reden: "Ik wil alles geven, tot het uiterste gaan om zo lang mogelijk te kunnen leven. We worden allemaal ouder, maar ik wil er het meeste van kunnen maken. Daar gaat deze serie om!"

NieuwsFilm

meest populair