Rosamund Pike zegt sorry voor het totaal geflopte 'Doom'

Rosamund Pike zegt sorry voor het totaal geflopte 'Doom'

Doom-actrice Rosamund Pike heeft spijt.

Doom is hot property. De meest recente game werd vrijwel unaniem goed ontvangen, met name omdat deze de reeks terug bracht naar zijn briljante roots. Helaas wisten de films niet echt te slagen.

Zo kregen we in 2005 nog de gelijknamige film te zien, met hoofdrollen voor Rosamund Pike, Karl Urban en Dwayne Johnson. Die flopte danig, waarna het tot 2019 duurde voordat we weer een nieuwe film te zien kregen. En Doom: Annihilation bleek zo slecht, dat de gamemakers een statement uitgaven waarin ze stelden niets met de film te maken te hebben.

Sorry voor Doom
Actrice Rosamund Pike vertelt tijdens een interview dat ze zich schuldig voelt voor Doom.

"Voor mijn gevoel is het deels mijn schuld, omdat ik gewoon echt niet begreep wat Doom betekende voor de fans op dat moment," begon Pike. "Ik was geen gamer. Ik begreep het dus niet. Als ik toen had geweten wat ik nu weet, had ik mij erin ondergedompeld."

"Maar ik begreep het gewoon niet. Ik schaam me er eigenlijk wel voor. Ik schaam me ervoor dat ik het niet begreep en niet wist wat het was. Ik wist ook niet hoe je het internet kon gebruiken zoals het nu een plek is waar fans zich duidelijk uitspreken. Eerlijk gezegd zou ik niet eens hebben geweten hoe ik die fans zou kunnen spreken! Ik heb nu veel vrienden die fan zijn van de game en had gewild dat ik hen toen had gekend."

NieuwsFilm

meest populair