Nieuwe Netflix-film domineert over Marvel-film op Disney+

Nieuwe Netflix-film domineert over Marvel-film op Disney+

Shang-Chi niet opgewassen tegen Red Notice.

Afgelopen vrijdag ging de grote Netflix-blockbuster Red Notice in première en op Disney+ verscheen de Marvel-film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Nu is duidelijk naar welke film het meest werd gekeken in de eerste drie dagen.

Volgens het Samba TV-streamingoverzicht (via Comicbook.com) werd de actiethriller met onder meer Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot maar liefst 4,2 miljoen keer geraadpleegd op Netflix. De 26e MCU-film Shang-Chi werd "slechts" 1,7 miljoen keer aangeklikt.

Red Notice pakt ook record
De 4,2 miljoen keer dat Red Notice werd bekeken tijdens het driedaagse premièreweekend (vr-zon) is gelijk een record. Volgens Samba scoorden eerder de HBO Max-titels Mortal Kombat (3,8 miljoen), Wonder Woman 1984 (2,2 miljoen) en Dune (1,9 miljoen) erg sterk over een periode van drie dagen.

Netflix onthulde een paar dagen geleden al dat Red Notice de succesvolste premièredag voor een film had op de streamingdienst. De kans is groot dat de film een reeks start. Een vervolg wordt al besproken door de betrokkenen.



NieuwsFilm

meest populair