Trailer Netflix-megatopper 'Don't Look Up' met Leonardo DiCaprio!

Trailer Netflix-megatopper 'Don't Look Up' met Leonardo DiCaprio!

Het waargebeurde verhaal dat nog moet plaatsvinden.

Met de op YouTube begeleidende tekst "Gebaseerd op echte gebeurtenissen die (nog) niet hebben plaatsgevonden," zie je hieronder de nieuwe trailer voor de grote Netflix-film Don't Look Up. Naar verluidt gaat de film hoge ogen gooien aan het einde van dit jaar.

Na het debuut van de Netflix-blockbuster Red Notice deze maand, krijgen we in december ook nog de nieuwe film van Adam McKay, bekend van de recente dramakomedie-toppers Vice en The Big Short. En ook Don't Look Up zit ramvol grote namen.

Tweede trailer Don't Look Up
Er wordt verwacht dat de komedie het na de release goed gaat doen tijdens het aangrenzende prijzenseizoen. Wie weet is het wel de Oscarwinnaar van 2022. En gek zou dat niet zijn gezien rollen van Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Cate Blanchett en Meryl Streep.

Andere bijdragen komen van Jonah Hill, Timothée Chalamet en Ariane Grande en vanaf 9 december kun je Don't Look Up op het witte doek zien. Vanaf kerstavond kun je de film streamen op Netflix. Hieronder de volledige trailer en daarna een gloednieuw affiche.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair