Is dit de juiste trailer voor 'Dune: Part One'?

Is dit de juiste trailer voor 'Dune: Part One'?

De Honest Trailer voor Dune is er al.

Vaak moet je maanden wachten voor er een Honest Trailer beschikbaar is voor een film. Nu valt dat redelijk mee, aangezien de scifi-film Dune: Part One al redelijk snel online stond. De film verscheen in de States immers tegelijkertijd in de bioscoop en op HBO Max.

Nu hebben de mensen van Screen Junkies dus de Honest Trailer voor de film van regisseur Denis Villeneuve (Enemy) opgeleverd en die kun je hieronder kijken. Je hoort Jon Bailey weer als de Epic Voice Guy.

Honest Trailer: Dune: Part One
Uiteraard wordt er stilgestaan bij de vele personages, waaronder de belangrijke personages van Timothée Chalamet, Stellan Skarsgård en Zendaya. Dit zijn ook de personages die je zeker terug gaat zien in het recent aangekondigde tweede deel Dune: Part Two, gepland voor oktober 2023.



Dune vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen.

NieuwsFilm

meest populair