Populair Marvel-acteur heeft interesse in James Bond-rol

En ja, het is Tom Holland.

Binnenkort zien we de jonge acteur Tom Holland weer als Peter Parker en volgend jaar speelt hij Nathan Drake in de gameverfilming Uncharted. Maar hij heeft klaarblijkelijk nog grotere ambities. Volgens een collega-acteur uit Spider-Man: No Way Home wil Holland graag James Bond spelen.

In gesprek met GQ liet acteur Jacob Batalon, in het Marvel Cinematic Universe te zien als Peter Parker-vriend Ned Leeds, weten dat Holland dolgraag de rol zou willen spelen in een toekomstige James Bond-film.

Batalon deelde in het interview dat zijn maatje "veel over James Bond praat... Heel veel zelfs." Of Holland zich ook direct kandidaat stelt als opvolger van Daniel Craig lijkt sterk, maar wie weet denkt de jonge Brit wat verder vooruit.

Opvolger van Daniel Craig?
Nu de 25e Bond-film No Time to Die zijn langste tijd in de wereldwijde bioscopen heeft gehad, lijkt de kans groot dat we komende maanden meer te horen krijgen over de toekomstplannen. De betrokken partijen willen vast niet nog zo'n lange pauze tussen twee films.

No Time to Die lijkt uit te gaan groeien tot de financieel succesvolste Hollywoodfilm van 2021. De enige film die daar nog iets aan kan doen is Spider-Man: No Way Home... met Tom Holland.

NieuwsFilm

meest populair