Hebben Bradley Cooper en Lady Gaga nou wél of géén relatie gehad!?

De media en fans dachten toch echt iets anders te zien.

Bradley Cooper heeft voor het eerst gereageerd op de geruchten dat hij een relatie zou hebben gehad met zijn A Star Is Born-tegenspeelster Lady Gaga ten tijde van hun veelbesproken Oscar-performance. Volgens Cooper zijn de twee gewoon erg overtuigende Hollywoodsterren.

Bijna drie jaar geleden zorgden Bradley Cooper en Lady Gaga voor een magisch moment op het podium van de Oscars, waar de twee het nummer Shallow vertolkten uit hun hitfilm A Star Is Born.

De sterren leken tijdens dat optreden zo verliefd op elkaar te zijn dat er in de media al snel geruchten verschenen dat de twee in het echt ook een relatie hadden.

Cooper had hun performance zo bedacht dat het zich als het ware zou ontvouwen als een scène uit de film. Dit om hem te helpen zijn zenuwen te overwinnen. Het live moeten zingen van zo'n powerhit voor een zaal vol kritische collega's is natuurlijk ook niet niks.

"Vanuit een persoonlijk perspectief verminderde het mijn angst", vertelt Cooper, die A Star Is Born natuurlijk ook heeft geregisseerd, aan The Hollywood Reporter.

"Onze personages worden in die scène min of meer verliefd op elkaar. Het is zo'n explosief moment dat hen overkomt op het podium voor een publiek van duizenden toeschouwers", legt hij uit.

Zijn conclusie is dan ook simpel: "Het zou vreemd zijn als we allebei op een krukje hadden gezeten en niet naar elkaar, maar naar het publiek hadden gekeken".

Lady Gaga vertelde twee jaar geleden hetzelfde al. "Het klopt dat het publiek twee verliefde mensen zag, want dat is ook precies wat we wilden overbrengen", aldus de superster destijds in een talkshow.

NieuwsFilm

meest populair