Deze hitfilm van Dwayne Johnson krijgt geen vervolg door 'Jumanji'

Deze hitfilm van Dwayne Johnson krijgt geen vervolg door 'Jumanji'

Dwayne Johnson's Central Intelligence krijgt geen vervolg.

De kans dat er een Central Intelligence-vervolg komt werd kleiner door de Jumanji-films. Dat vertelt regisseur Rawson Marshall Thurber, voor wie dat zijn vierde film ooit was.

Central Intelligence kwam in 2016 uit en was een hit. Met een budget van 50 miljoen dollar leverde de film aan de box office 217 miljoen dollar op. Het was verder de eerste samenwerking tussen Dwayne Johnson en Kevin Hart. Inmiddels hebben zij viermaal samengewerkt aan films.

Central Intelligence-vervolg
In Central Intelligence volgen we twee voormalig vrienden van de middelbare school, die als volwassenen weer met elkaar in contact komen. Een van hen is een CIA-agent, de ander een accountant en de twee gaan op een missie die te maken heeft met de nationale veiligheid.

Het succes van Central Intelligence leidde tot speculatie over een vervolg. Maar het lijkt er volgens Thurber op dat de meeste kijkers geen interesse hebben, juist door die succesvolle samenwerkingen tussen Kevin Hart en Dwayne Johnson.

"We hadden een idee, maar toen Kevin en Dwayne Jumanji maakten, hadden de meeste mensen er vermoedelijk niet meer zoveel zin in."

NieuwsFilm

meest populair