Eerste reacties 'Don't Look Up' van Netflix: een dikke vette aanrader

De nieuwe topper met onder meer Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence.

Mogelijk zie je binnenkort op Netflix de nieuwe Oscarwinnaar van 2022. Vlak voor de kerstdagen verschijnt namelijk Don't Look Up van Adam McKay, bekend van de recente toppers Vice en The Big Short, online. Nu hebben we de eerste reacties.

Het duo Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence heeft de hoofdrollen als Randall Mindy en Kate Dibiasky, twee astronomen die ontdekken dat de Aarde binnen zes maanden getroffen zal worden door een meteoriet.

Het tweetal begint aan een mediatour door het land om de bevolking te waarschuwen, maar die ligt niet wakker van het naderend gevaar. Cate Blanchett, Meryl Streep, Jonah Hill, Timothée Chalamet en Ariane Grande zijn ook van de partij.

Eerste reacties Don't Look Up
Het duurt nog wel even voordat je Don't Look Up op Netflix kunt zien, namelijk vanaf 24 december. Daarvoor draait de dramakomedie twee weken in de bioscopen. Hieronder de eerste reacties van recensenten die de film al hebben gezien.

De reacties zijn - uiteraard - erg positief, zoals de eerste online reacties vaak zijn. Anne Thompson van IndieWire schrijft onder meer dat de film "een bloedserieuze en hilarische einde-van-de-wereld-komedie" is, die aanvoelt als "Melancholie ontmoet Dr. Strangelove." Check meer reacties hieronder.












NieuwsFilm

meest populair