Eerste officiële blik op Pip the Troll in het Marvel Cinematic Universe

Eerste officiële blik op Pip the Troll in het Marvel Cinematic Universe

En welke toekomst heeft het opvallende Marvel-figuur?

Begin deze maand ging de Marvel-film Eternals in première en deze film onthulde heel wat nieuwe gezichten. Een van die nieuwe gezichten had slechts een kleine rol en van hem hebben we nu een eerste officiele foto.

Via Weta Digital krijgen we namelijk een foto uit de Marvel-film van het figuur Pip the Troll die we in een van de nafilmpjes tijdens de aftiteling zien. Of hij terugkeert in de franchise is nog niet zeker, maar gezien zijn vriendschap met Eros a.k.a. Starfox van Harry Styles (Dunkirk) zal het vast wel.

Foto van Pip the Troll
Pip the Troll verscheen in het eerste nafilmpje waarin een aantal Eternals zich in hun ruimteschip in de ruimte bevinden. Opeens verschijnen Pip the Troll en een paar tellen later Starfox. De stem van de Marvel-trol werd ingesproken door Patton Oswalt (Sorry to Bother You, Keeping Up with the Joneses).

Er zijn meerdere mogelijkheden voor de terugkeer van Pip the Troll (en Starfox). Hij zou kunnen opduiken in Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023) en mogelijk zelfs al Thor: Love and Thunder (2022).

Een andere optie is dat Marvel toewerkt naar een Infinity Watch-film of serie. We zien het allemaal voorbijkomen in het Marvel Cinematic Universe dat ieder jaar wordt uitgebreid met minimaal 3 of 4 bioscoopfilms en 4 of 5 live action-series op Disney+.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair