Nu al een Oscar-winnaar bekend? Will Smith maakt indruk in 'King Richard'

Nu al een Oscar-winnaar bekend? Will Smith maakt indruk in 'King Richard'

King Richard laat Will Smith op dreef zien.

Warner Bros. brengt ons op 3 februari 2022 de film King Richard, met acteur Will Smith in de hoofdrol. De film is in de Verenigde Staten al uitgekomen in de bioscoop, met als voornaamste reden het aankomende prijzenseizoen.

Daarmee kan Will Smith in elk geval meedingen naar een aantal belangrijke filmprijzen. Wat sommige fans betreft zou hij met deze nieuwe film zomaar eens een Academy Award voor de beste mannelijke hoofdrolspeler kunnen scoren.

King Richard
In de film King Richard zien we hoe Smith zich ondergedompeld heeft in een van de beste rollen die hij in zijn carrière gespeeld heeft. We zien het waargebeurde verhaal van hoe Venus en Serena Williams van twee arme kinderen in Compton tot wereldwijde supersterren konden veranderen.

In King Richard ligt veel focus op de vader van de twee: Richard, en dat is de rol die Smith speelt. Fans lijken hem briljant te vinden:



King Richard scoort 92 procent op Rotten Tomatoes. Hij "transcendeert de formule van een sport biopic met een verfrissend genuanceerd verhaal en briljant werk van Will Smith in de titelrol", schrijft men als consensus.

NieuwsFilm

meest populair