'The Matrix Resurrections' maakt Neo en Trinity nog veel sterker

'The Matrix Resurrections' maakt Neo en Trinity nog veel sterker

De twee worden heel erg krachtig.

De trailer voor The Matrix Resurrections laat zien dat Neo en Trinity krachtiger dan ooit zijn. De twee keren nadat ze om het leven kwamen in de derde Matrix-film weer terug in een nieuwe film.

Die moet in december te zien zijn en als je goed oplet tijdens de eerste trailer voor The Matrix Resurrections, merk je al gauw dat de twee sterker dan ooit zijn.

The Matrix Resurrections-superkrachten
Neo's krachten groeiden met elke nieuwe Matrix-film. Hij begon als Thomas Anderson, een eenvoudig programmeur en verwerd tot The One, degene die zelfs de broncode van de Matrix kon zien en onder meer telekinese kon gebruiken. Daarnaast was Neo enorm sterk, had hij een bizar uithoudingsvermogen, gigantische snelheid en was hij zo'n beetje onkwetsbaar in een gevecht. En hij kon ook nog 's vliegen.

In de eerste trailer voor The Matrix Resurrections zien we Neo vechten met Morpheus. Zodra die claimt hem te kennen, wordt Neo woedend en duwt hij Morpheus van zich weg, met een energieknal. Later in de trailer weet Neo een raket weg te sturen, enkel met een beweging van zijn handen.

Opvallend is dat we in de trailer voor The Matrix Resurrections zien dat ook Trinity nieuwe krachten krijgt. We zien haar supersnel bewegen en het lijkt erop dat ze meer krachten heeft. Vooral als ze samen met Neo, hand in hand, aan het vechten is. Zodra ze hun handen vast hebben, zien we schokgolven en politieagenten wegvliegen. Dat is pas kracht!

NieuwsFilm

meest populair