Henry Cavill wil een compleet andere Superman spelen in de toekomst

Henry Cavill wil een compleet andere Superman spelen in de toekomst

De acteur wil meer Superman maken.

Acteur Henry Cavill heeft wel een idee waar hij met Superman heen wil in het DC Extended Universe, na de gebeurtenissen in Justice League. Dat moet een heel andere kant zijn dan eerst.

De acteur werd in 2010 gecast als Superman en speelde de rol vervolgens driemaal. Sindsdien heeft Henry Cavill heel wat andere grootschalige projecten op zich genomen, zoals Netflix-serie The Witcher. Maar dat wil niet zeggen dat hij niet terug wil keren als Superman.

Meer Superman maken
Op dit moment werken Warner Bros. en DC aan een nieuwe Superman-film, die geschreven wordt door Ta-Nehisi Coates en zich focust op een zwarte Superman.

Tijdens een interview met GQ legde Cavill uit met alle plezier zelf ook terug te willen keren. Hij hoopt zijn Superman dan een waar symbool van hoop te kunnen maken.

"Ik was er eerst heel erg op gebrand om de vroege stadia van Superman's reis eerst uit te tekenen. We hadden Man of Steel en daarna werd het duisterder met Batman v Superman. En als hij zou bezwijken aan de Anti-Life Equation en een kwaadaardige Superman moest worden, dan wilde ik ervoor zorgen dat we ook de held zouden kunnen zien, het echte symbool van hoop en baken van licht. Daarna konden we richting het pad van duisternis gaan en dan vergiffenis. En dat is iets dat ik nog altijd heel graag uit wil werken."

NieuwsFilm

meest populair