3 uiterst goed ontvangen films op Netflix om nu te kijken

3 uiterst goed ontvangen films op Netflix om nu te kijken

Vele toppers op Netflix die je gezien moet hebben.

Op Netflix vind je heel veel films. Niet al deze films zijn even goed. Onderstaande drie titels zijn echter bijzonder goed ontvangen. Heb je ze nog niet gezien? Zet ze dan op je watchlist voor deze week.

The Lord of the Rings: The Return of the King

Regie: Peter Jackson | Hoofdrollen: Elijah Wood, Ian McKellen, Liv Tyler, Viggo Mortensen, Sean Astin, Cate Blanchett, John Rhys-Davies | Kijk nu



De hobbits Sam en Frodo beginnen samen met de Gollum aan het laatste deel van hun reis richting Mordor, om daar te proberen in het hol van de leeuw de machtige 'Ene Ring' te vernietigen. De legers van Gondor trekken ondertussen ook richting Mordor in de hoop daar definitief af te rekenen met Saurons legers.

David Attenborough: A Life on Our Planet

Regie: Alastair Fothergill, Jonathan Hughes, Keith Scholey | Hoofdrollen: David Attenborough, Max Hughes | Kijk nu



David Attenborough: A Life on Our Planet is een krachtig relaas uit de eerste hand over de impact van de mens op de natuur en een hoopvolle boodschap voor toekomstige generaties.

Fight Club

Regie: David Fincher | Hoofdrollen: Brad Pitt, Edward Norton, Helena Bonham Carter, Meat Loaf, David Andrews, Zach Grenier, Richmond Arquette, Tim De Zarn, Rachel Singer, Ezra Buzzington | Kijk nu



Een jongeman baalt van zijn doodlopende carrière en kleurloze leven. Samen met een vriend, Tyler Durden genaamd, creëert hij een nieuwe club waarin mannen hun frustraties kunnen afreageren door elkaar tot pulp te slaan: de zogeheten Fight Club. Al snel vindt hun initiatief navolging en ontstaan er overal in het land nieuwe clubs.

NieuwsFilm

meest populair